Het juiste woord gebruiken is misschien effectief, maar niets sorteert zoveel effect als een goed getimede pauze.

Roos als trainingsactrice

Politiekorpsen, jeugdzorg, verpleegkunde opleidingen. Als trainingsacteur kom ik op de meest bijzondere plekken!

Vaak word ik ingehuurd voor rollenspellen en assessments. Dan speel ik bijvoorbeeld een pubermeisje dat in de ban is van een loverboy, een jonge moeder met borderline of iemand met een psychose. Vanuit mijn sterke interesse in de geestelijke gezondheidszorg, heb ik mij op dit vlak gespecialiseerd.

Door mijn theaterdocentopleiding en ervaring met improviseren kan ik mijn lichaamstaal en woordgebruik makkelijk aanpassen aan uiteenlopende opdrachten. Ook ben ik getraind in het geven van feedback. Het is mijn uitdaging om me zo realistisch mogelijk te gedragen. Zowel verbaal als met lichaamstaal. Dat zorgt ervoor dat deelnemers zo echt mogelijk kunnen oefenen.

Ik pas mijn gedrag continu aan op het handelen van mijn tegenspeler. Zo ervaren deelnemers het effect van hun eigen gedrag. Waarnodig zoek ik grenzen op om deelnemers uit hun comfortzone te halen. Vooral de feedback die ik mijn tegenspelers tijdens mijn spel geef, helpt ze om echte situaties beter in te schatten.

Wil jij werken met een aan de toneelschool geschoold actrice? Mijn freelance starttarief is 250 euro voor een dagdeel, 400 euro voor een hele dag. Met zelfstandige trainers spreek ik soms een kortingspercentage af, zodat ze me kunnen doorfactureren. Deze bedragen zijn exclusief btw en reiskosten. Ben je trainer en heb je binnenkort een actrice nodig? Mail me snel!


Comments are closed.